Nuffnang

Monday, 15 February 2016

Result semester 7 #184


Tinggal satu sem je lagi, pastu aku akan tamat belajar. Insya Allah habis la bulan 6 ni. KAH KAH KAH. Tak sangka aku da tua sekarang ni. :(

p/s
Happy besday kepada manusia yang besday pada hari ini. Semoga Allah merahmati mu selalu :3 Heh. Sorry takde hadiah. Gua kasi flying kiss je dari Malaysia ni. 


8 comments:

  1. wah..pandai..3.9 png..
    apepun,tahniah dpt dekan..

    ReplyDelete
  2. Congrats Sharky. Gila gempak pointer kau.

    ReplyDelete
  3. Tahniah.....tak lama lagi dah nak habis..

    ReplyDelete
  4. Congratulation Sharky !
    Apa rahsia genius sangat ni !
    Mungkin boleh share tips study kau !
    Since high school lagi dah excelent. Jeles ahhh camni.

    ReplyDelete
  5. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)