Nuffnang

Friday, 12 April 2013

ASRAMA / Chapter 2 #5

Ini ialah penceritaan semula cerita ASRAMA. Aku decide untuk post balik and ubah cerita asal which is for me not appropriate and too much explicit thingy. Penceritaan semula ASRAMA atau nama lain dia ialah Volume I Remaja adalah lebih panjang, lebih sopan dan boleh dibaca oleh pelbagai lapisan umur dan masyarakat, bangsa, agama serta gender. Hahaha. Actually sesiapa nak baca, ah sekati korang la nak baca ke tak ke apa ke. There is no paksaan at all.

Penceritaan semula ASRAMA ialah berbeza almost 80% dengan cerita asal yang aku pernah post sebelum ni. Jadi kalau nak baca balik pun takpe sebab ada certain part yang memang totally different. Maybe ada yang pernah baca di Wattpadd which is kalau di wattpad, aku post cerita ini dengan tajuk bernama REMAJA

Apa-apa pun, enjoy!



Chapter 2
Haikal masuk ke dalam bilik mandi sambil menguap. Ni memang mengantuk tahap lembu bertanduk empat. Dia boleh bet yang ayam jantan pun tak bangun lagi sekarang ni. Baru jam 5 pagi tapi entah kenapa dia dah tercegat kat dalam bilik mandi sekarang ni . Tadi dia dah terjaga pukul 4.45 pagi dan lepas tu baru dia sedar yang masih awal lagi untuk dia mandi dan solat subuh.
Lepas tu, dia cuba untuk tidur balik, tapi malangnya mata dia tetap degil tak mahu nak tutup jugak. Dan jantungnya juga berdegup kencang. Mungkin sebab hari ni ialah hari permulaan sesi pembelajaran baru. Jadi, tu yang sebabnya jantung dia berdegup laju macam kuda.

Kuda ku lari gagah berani!!~~~

Eh? Ketua blok dia pun ada dalam bilik mandi rupanya. Haikal senyum nipis pada Imran si ketua blok sebelum letakkan bakul alatan mandinya pada sinki marmar.
“Hai,” Tegur Imran. “cepat bangun.” Budak lelaki itu baru lepas basuh muka nak buang kantuk di mata. Mamat si Imran tu pun boleh tahan tengah pakai tuala je sekarang ni. Tapi apa nak dihairankan sangat. Sah-sah la pakai tuala je bila masuk bilik mandi, takkan nak pakai kemeja plus bow tie pulak kan? Tapi kan Imran, why you are so sexy right now? Urghh. Haikal mengerang dalam hati.
Dan Haikal tak tahu kenapa, jantungnya makin laju berdegup. Ah fuck. Semalam jantung dia pam darah laju laju sebab Hisha. Hari ni sebab Imran pulak. What happen to him right now?
Limit Haikal. Limit. Kata nak berubah ke arah yang lebih baik. Takkan ujian mendatang macam ni yang Allah kasi, kau da mula nak gelabah tetek.
Haikal tersenyum untuk menutup gubranya. “Tak dapat tidur.”
Imran terangguk-angguk. Budak lelaki itu capai Garnier Light lalu disapu lembut pada tangan sebelum disapu pada muka. Mukanya mula bersalut dengan pencuci muka. “Apa nama kau?”
“Haikal. Emm, abang ni ketua blok kan? Abang Imran kan?”
Imran berhenti sapu mukanya dengan pencuci muka. Dia berpaling pandang Haikal. “Yap. Nasib baik kau ingat. Aku ingat tadi baru nak tanya, kenal aku ke tidak. Kalau tak kenal, memang kena denda la.” Imran tergelak kecil. “Takde la aku gurau je.”
Haikal tersenyum. Dia pandang cermin dekat depan dia. Bayangan budak lelaki yang sememeh pandang dia balik. Haikal kecikkan matanya tengok cermin depan mata dia ni. Apesal la dia tak boleh nak jadi kacak bergaya macam Hisha and Imran? Aku rasa, aku dup dap dup dap laju semalam and tadi tu sebab dia jealous dia takde rupa paras yang macam dorang berdua ni kot. Kan bagus kalau aku ni kacak bergaya macam mamat senior ni. Dibuka pili air dan mula tadah tangan. Dia hendak membasuh muka untuk hilangkan kantuk di mata.
“Macam mana kat sini? Best?” Tanya Imran.
Haikal pandang Imran. Wajahnya basah dan rambutnya terjuntai sedikit. Haikal angkat bahu. “Entah. Baru second day kat sini. Tak tahu lagi.”
“Selamat mengutip tanda tangan la nanti ye.” Kata Imran tetiba. Mamat tu tersenyum lagi sebelum masuk ke dalam bilik mandi. “Jangan risau la. Bukan susah sangat pun nak dapatkan tanda tangan tu.” Kata Imran dari dalam bilik mandi.




Dan ternyata Imran adalah penipu besar. Kepala otak dia senang. Setakat ni, senior memang mintak kaki darinya. Tak habis dengan penat kuliah, ni pulak senior dah buat macam-macam. Kalau nak tandatangan daripada diorang, kena basuhkan baju la, tolong jawabkan soalan math la, kena urutkan badan la, kena basuhkan kasut la apa la itu la ini la bla bla bla yadaa yadaa and the list is continue. Memang la sekarang ni da rasa macam jadi maid je.
Sesungguhnya sekarang ini saya ialah seorang maid yang berjaya.
Haikal tengok jam tangan. Dah pukul enam petang. Ades. Ada tiga lagi tanda tangan yang dia tidak dapat. Malam ni meeting pukul 10 malam. Matilah aku. Haikal da mula gelisah. Budak lelaki tu terus masuk ke dalam biliknya lepas tu. Dia letih. Dia baru disuruh menyanyi dalam bilik salah seorang senior tu. Malunya memang kau tak payah cakap la.
“Kau dah dapat semua tanda tangan?” Tanya Adam. Budak lelaki itu tengah duduk kat atas katil dia masa tegur Haikal. Haikal duduk di atas katil pastu terus tanggalkan bajunya. Panas!
Haikal muram. “Belum lagi.” Dia termenung. “Kau dah?” Tanyanya pada Adam.
“Belum jugak.” Adam cuak juga. “macam mana ni weh?”
“Aku tak tahu. Matilah kita malam ni.” Cuak dua kali ganda. “Err kau kena apa je tadi masa nak mintak tanda tangan senior?” Tanya Haikal ingin tahu.
Muka Adam terus blushing tetiba. Da kenapa budak ni tetiba nak blushing dengan aku. “Errmm. Mel..cap....”
Lepas tu Adam ada menggumam something yang tak berapa nak dengar dekat telinga dia. “Apa dia? Ulang balik. Aku tak dengar la Dam.” Haikal mintak roommate dia ulang sekali lagi apa yang dia cakap tadi.
“Melancap.”
“What??”





Dan ya. Memang mereka bakal mati malam tu.
“Siapa yang tak cukup tanda tangan?” Tanya Imran si ketua blok. “Korang semua bergerak ke sebelah kanan. Yang dah cukup tanda tangan gerak sebelah kiri. Terus duduk, tak payah nak berdiri.”
Haikal mula bergerak ke sebelah kanan and grouping dengan bebudak lain yang tak cukup tandatangan jugak. Cuak weh. Siapa yang tak cuak gila? Dia dah tak dapat bayangkan apa yang si Imran ni nak buat. Kalau nak mintak tanda tangan pun dah kena buat benda pelik-pelik. Lagi la kalau kena denda macam ni. Huarghh!!
Bilik meeting blok 4 itu mula dipenuhi dengan senior. Imran kira bilangan junior yang habiskan tugasan yang diberi semalam. “Serious la guys?” Imran da buat muka tak puas hati. “Dua orang je? Yang lain apasal hina sangat tak dapat tanda tangan?” Imran pandang sekeliling bilik meeting tu. Haikal dah cuak habisan.
Mahunya dia tak cuak. Pagi tadi Imran nampak baik je. Sopan-sopan je cakap dengan dia. Semalam pun nampak baik. Pakai kain pelikat bagai semua. Tapi malam ni, da kenapa budak lelaki tu nampak macam menyeramkan semacam je?
Kalau tengok appearance Imran sekarang, just pakai seluar pendek je. Lepas tu pakai singlet putih dan hisap rokok non stop macam rokok tu nyawa dia. Lepas tu ikat rambut dia yang sedikit panjang. Sekali tengok, memang Imran sekarang ni memang bukan Imran semalam atau pagi tadi.
Imran yang ni sangat menakutkan. -,-
“Yang dah dapat semua tanda tangan keluar.” Dua orang pelajar yang dapat full tanda tangan mula berjalan keluar secara perlahan-lahan. “Paan, tutup pintu.” Arah Imran. Budak lelaki tu sedut lagi rokok dia dalam-dalam sebelum hembus kasar keluar.
Haikal terus terbatuk-batuk. Aduii. Aku ni dah la ada alahan kalau ada asap rokok. Imran tegang pandang wajah dia. Matilah aku. Matilah aku. Matilah aku.
Dia dah cuak habis.
Aku batuk pun salah ke?
Imran melangkah mendekati Haikal sebelum bertinggung depan dia. Bebudak lain dah menekur pandangan ke bawah. Imran sedut rokok lagi. Budak lelaki tu genggam and tarik rambut Haikal ke belakang kasar. Haikal tersentak ke belakang sambil mengerang sakit. Tangan dia cuba pegang tangan Imran yang genggam kuat rambut dia.
Imran hembus asap rokok ke muka Haikal lepas tu. Haikal terus terbatuk-batuk.
“Menyampah la aku dengan kau.” Imran menolak kepala Haikal kasar. Imran bangun dan berdiri dekat depan. “Paan, kau pergi bawak dia ke bilik kita. Lanyak dia habis-habis sampai dia pandai eja perkataan hormat.” Arah Imran. Budak lelaki tu hisap rokok lagi. “Kejap lagi aku datang. Aku nak buat budak-budak ni menyesal sebab tak siapkan tugasan yang aku bagi.”
Haikal terus tunjuk muka cuak.
Matilah aku.
Matilah aku.
Matilah aku.
Haikal da menyumpah dalam hati. Seorang budak lelaki berambut pacak datang dan berdiri tepi dia. “Bangun cepat.” Arah budak tu.
Haikal teguk liur sebelum bangun mengikut arahan Paan. Paan tarik lengan dia kasar sebelum dia terdorong mengikut langkah laju Paan keluar dari bilik meeting blok 4 itu. Paan mengheret dia dan menolak dia masuk ke dalam bilik ketua aras. Paan bukak lampu dan merenung tajam ke arah dia sebelum tutup pintu bilik.
Haikal tenung bilik itu dalam-dalam. Jadi, inilah bilik Imran. Dan semua bilik ketua aras memang besar macam ni ke?
“Kau tengok apa?” Tegur Paan. Dia menghampiri Haikal. Haikal da gelabah sekali lagi. Takkan nak pandang keliling bilik ni pun tak boleh?
“Takde apa-apa bang.” Haikal tergagap-gagap jawab sebelum tundukkan pandangan.
Paan berdiri depan dia. Haikal pandang Paan sebelum tunduk perlahan-lahan cepat-cepat sekali lagi. Haikal main jari gelisah lepas tu. Da tu? Kau nak suruh aku gelak ketawa sebab berjaya keluar dari bilik meeting tu? Gosh. Sabar Haikal. Sabar. Tetiba dia terfikir, apa je la kengkawan dia kena denda kat dalam bilik meeting tu oleh Imran dan bebudak senior yang lain.
Paan tanggalkan bajunya perlahan lahan sebelum campak ke atas katil. Tinggal seluar seluar sukan merah je. Paan cekak pinggang tengok dia.
Dia mendongak memandang Paan pelik. “Ke ken kenapa?” Gagap.
Paan lurutkan seluar sukan dia sebelum tendang ke tepi. Paan senyum sinis tengok Haikal depan mata dia. Mamat tu tinggal pakai boxer oranje je.
“A....abang Paan...” Lagi la dia gelabah bila tengok Paan buat aksi seksi depan mata dia.
Limit Haikal.
Limit.
Kau cakap nak berubah ke arah yang lebih baik.
Sabar Haikal.
Paan pegang dagu dia. “Aku nak malam ni kau layan aku.” Kata Paan perlahan.
Haikal dah gelabah. “Apa ni? Apa ni?”
Paan tolak dia ke atas katil. Dia cuba bangun lepas tu tapi Paan laju je tindih badan dia. Paan da awal-awal genggam kedua-dua pergelangan tangan dia.
Paan senyum makin sinis.
“Tolong, tolong. Apa ni abang paan?” Haikal meronta-ronta nak lepaskan diri. “Please, abang Paan! What the heck are you doing to me?” Marah Haikal.
Paan cekak leher Haikal. “Kau diam. Kalau tak nahas kau aku pukul kau.” Ugut budak lelaki tu.
Haikal meronta-ronta makin kuat untuk lepaskan diri. “Tolong abang paan. Please, please, please.” Rayu Haikal.
Muka Paan nampak geram lepas tu. Terus di tampar pipi Haikal sekuat-kuat hatinya. Pastu tarik kasar rambut Haikal. “Kau memang bangsat. Aku dah suruh diam tu diam je la bodoh!” Paan tolak kepala Haikal kasar pada tilam.
Pipi Haikal sakit. Paan nak angkat tangan lagi untuk tampar sekali lagi. Haikal terus tutup muka dengan tangan “Aabang paan... Jangan.. Jangan..” Haikal merayu. Dia mula teresak-esak sikit.
"Tolong jangan apa?" bisik Paan. Paan menarik kasar rambut Haikal sekali lagi. Haikal mengerang sakit.  Kedua-dua tangan dia pegang tangan Paan dengan harapan budak lelaki tu lepaskan rambut dia.
Pintu bilik terbuka serta merta. Haikal mengharapkan ada yang akan membantunya. Imran masuk. “Abang Imran.... tolong.”
Imran terus datang ke arahnya, tolak Paan ke tepi sebelum tumbuk perut dia. Haikal terus berguling sakit. Tangan pegang perut sebab terasa senak yang amat. Memang sakit gila woi. Ni kena tumbuk dengan apa ni? Tangan ke batu? Ah sial.
“Bodoh la Paan. Apesal tak lanyak je terus. Kau nak tunggu sampai bila baru nak lanyak budak ni.”
Haikal da seram sejuk bila dengar perkataan lanyak.
Paan sengih. “Chill la Imran. Aku bernafsu la bila tengok budak ni meronta-ronta tadi.” Paan pandang buas ke arah Haikal. “Apa lagi. Jom la rasmikan budak ni. Adik aku dah meronta-ronta dalam boxer nak lubang malam ni.”
Imran sengih. “Kau memang nafsu kuda la. Baru pagi tadi kau lanyak budak aras tiga. Sekarang pun nak lagi?”
Paan gelak-gelak. “Wooo! Lain wo. Budak aras 3 tu yang serah diri kat aku. Tapi tak sedap mana pun. Lubang pun macam longgar. Tapi aku jamin budak ni mesti ketat gila.”
Haikal makin takut dengar perbualan diorang berdua. Dia cuba bangun untuk selamatkan diri tetapi Imran tendang perut dia kuat-kuat. Dia berguling sakit sambil tangan pegang perut dia. Dahi da berkerut dahi.
“Kau fikir kau boleh lari ke mana?” Imran menghempap Haikal dan cengkam tangan pada leher Haikal sampai budak lelaki tu terasa susah nak bernafas. Tangan Haikal da berkali-kali cuba tolak Imran ke belakang tapi usaha tu macam sia-sia je. Imran tanggalkan seluar dia kasar lepas tu.
“No, no, no.” Rayu Haikal. “Tak nakk.” Haikal meronta-ronta nak lepaskan diri.
Lepas tu dia kena tumbuk lagi sekali dengan Imran. Haikal terus berguling mengerang sakit. Tangan Haikal genggam cadar sakit.
Imran bisik kat telinga Haikal sambil tarik rambut dia kasar. Haikal pejamkan mata sebab terlampau pedih. “Kalau kau rasa tak nak kena jolok kasar-kasar, baik kau diam.”
Haikal terasa sakit yang amat sangat! Paan Cuma tersengih sinis je tengok Haikal struggle nak lepaskan diri daripada Imran. Imran duduk atas peha dia lepas tu terus kasar koyakkan bajunya.
“Apa ni abang Imran?”  Haikal dah takut and lepas tu meronta-ronta lagi. Ah sial!! Dia tak nak kena liwat! Dia kini hanya ber boxer sahaja. Yang ni memang betul-betul takut.
Imran bergumam perlahan.  “Aku tahu kau suka aku kan?” Lepas tu selamba je mamat tu menghidu Haikal rakus dari telinga ke leher lepas tu menggigit leher budak tu.
Haikal meronta-ronta. Babi apa! Dia buat love bite. Kepala otak dia aku suka dia. Dia ni meroyan berangan sorang-sorang ke apa? Haikal cuba tolak Imran ke belakang. This is madness!
“Kau ni macam budak perempuan la, asyik menangis je.” Lepas tu Imran genggam tangan nak tumbuk muka dia pulak.
Haikal terus halang muka dia dengan tangan. “Please, please. Sakit.” Rayu Haikal.
“Apa lagi weh. Cepatlah lanyak budak ni.” Gesa Paan. “Kalau kau tak nak, aku lanyak je dulu budak ni. Kau ni banyak hal la Imran. Tak payah nak foreplay sangat. Tadi pandai cakap aku. Kau pun sama je.” Paan gelak.
“Woo! Sabar la.” Imran terus bangun. Haikal terus amik chance nak lepaskan diri.
“Woi! Kau nak ke mana?!” Jerit Imran.

[Aksi seterusnya tidak dapat ditayangkan atas faktor-faktor aib seseorang. KOH KOH KOH. Nak aksi melebih, boleh tonton redtube dot com.]

Haikal menggigil sakit. Dia terbaring meniarap mengerekot sakit kat atas katil tu. Paan mendengus puas sebelum berdiri and pakai boxer dia semula. Mata Haikal da merah sebab asyik menangis. Tangan genggam cadar kuat sebab sakit yang teramat. Sepanjang 30 minit sebelum tu, dia hanya mampu mengerang sakit dan badannya asyik tersentak-sentak ke depan setiap kali Imran and juga Paan kerjakan dia.
“Nah baju kau.” Paan baling kat muka dia. “Ni pun da koyak. Boleh la kau buang nanti kat dalam tong sampah. Da berambus cepat.” Halau Paan. “Lepas tu pergi belah masuk bilik kau. Kalau aku tahu cerita ni bocor. Tahu la apa yang aku nak buat dekat kau.” Ugut Paan. Senior dia tu ketap gigi kuat tanda dia serius tak main-main bagi amaran dekat dia.
“Dah la Paan. Matikan lampu. Aku nak tidur ni.” Rungut Imran. “Aku penat henjut budak ni. Esok ada latihan taekwando lagi.” Rungut Imran perlahan sebelum tenggelam tidur.
“Cepat la pakai baju kau.” Paan menolak kepala Haikal lagi. “Aku nak tidur dah ni.”
Haikal mencapai bajunya sebelum matanya merah memakai boxer, seluar dan bajunya. Bajunya da wasalam koyak rabak tak dapat diselamatkan.
“Dah keluar.” Paan tolak Haikal kasar keluar dari bilik sampai jatuh sebelum budak lelaki tu menutup pintu bilik tanpa mempedulikan Haikal yang terjatuh.
Haikal cuba bangun perlahan-lahan. Kakinya memang lenguh habis. Dah tak larat nak jalan. Dia terdengkot-dengkot berjalan ke bilik dia. Kalau orang nampak keadaan dia sekarang macam mana? Dia nak jawab apa?  Macam ni ke perasaan orang kena rogol? Sakitnya tuhan je la yang tahu.
Dia bukak pintu bilik dia perlahan-lahan.
Semua roommate dia da wasalam tidur. Bagus jugak roommate dia semuanya da tidur. Takde la dorang tanya dia macam-macam. And dia pun tak terasa nak bercerita dekat dorang. And actually dalam 1000 ribu tahun sekali pun dia memang tak akan terasa nak bercerita pada sesiapa  apa yang terjadi pada dia malam ini. Gila ke apa nak bukak aib sendiri?
Tetiba dia berharap yang dia tak batuk dalam bilik meeting tadi.
Tetiba dia berharap yang dia kena denda sama-sama dengan roommate dia tadi dekat dalam bilik meeting.
Tetiba dia berharap yang dia tak masuk ke Kolej Tengku Esfahan ni.
Tetiba dia benci mak dengan ayah dia sebab paksa dia masuk ke sini.
Semasa dia hendak menuju ke katilnya, dia terasa ada cairan meleleh dalam seluar dia.
Air mani.
Mata Haikal mula merah. Dia baring perlahan-lahan dekat katil dia. Roommate dia yang lain da selamat ke alam mimpi bagai.
Kenapa aku yang kena hadap semua benda ni?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Why?
Soalan tu berpuing-puing dalam kepala otak dia.  Air mata leleh terus jatuh dekat bantal. Lepas tu dia nangis teresak-esak sampai mata sembab. Badan da terhinggut-hinggut sebab tak tahan nak menangis.
330 pagi. Dia terjaga dari tidur. Pergi ke toilet untuk bersihkan segala bagai diri dia. Haikal berdiri depan cermin. Muka sembap pandang dia semula. Mata merah. Hidung pun merah sebab banyak sangat menangis.
Haikal menangis semula lepas tu.
I hate my life.

p/s
Kalau suka dengan cerita ni, jangan lupa komen :)) 


12 comments:

  1. Baru perasan... Macam mana Hisha yang aras dua tu boleh mandi kat bilik air aras 4 sekali ngan haikal....?? Hehehe.. Saje je... Pelik sikit...

    ReplyDelete
  2. @tengku reizlan hahaha. finally. ada jugak yang perasan

    ReplyDelete
  3. knapa Johan usha tajam ja kat haikal ?

    ReplyDelete
  4. knapa Johan usha tajam ja kat haikal ?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Kenapa buang part kena liwat tu... X feeling la...alaaa

    ReplyDelete
  7. best citer mcm ni baru besst.no need too detail babak diranjang tu.xpyah citer aksi2 xsnonoh tu..bgos bgos

    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)