Nuffnang

Wednesday, 7 February 2018

Happy Birthday Ayah #229

Volume 18
Chapter 2
Page 7
Paragraph 19 ; 38
Tajuk : Happy Birthday Ayah!

Hari ni birthday ayah aku. Hehe. and as a good son, I mean, the only son la kan, aku pun beli la kek birthday untuk ayah! Thanks ayah sebab jadi ayah paling awesome untuk aku. :P

sejujurnya , aku dengan ayah tak la rapat sangat sebab waktu aku membesar dulu, ayah selalu kerja non stop sebab nak carik duit untuk kitorang satu family. we are not really come from wealth family , jadi duit tu memang kena carik la kan?

7/2/2018

Hari ni birthday ayah yang ke ... emm, sekejap, kena ambil kalkulator dulu. Ayah lahir tahun 53. Jadi, 2018 - 1953 (Yeah,I still need kalkulator sebab bodoh mencongak dalam otak. HAHAHAHAHAHAHA) , OH OKAY DA KIRA, HAPPY BIRTHDAY AYAH YANG KE 65!

HEHEH, tahun ni ayah da tua sikit tau. Tahun-tahun sebelum ni ayah muda lagi. Masuk 2018 je ayah baru tua sikit. heh. Of course banyak pengalaman aku dengan ayah aku. Tapi yang aku paling ingat sekali ialah there got one time , aku bawak kereta ayah dengan semangat and penuh jayanya. Jayanya la sangat. Acah! >.<

Sebab masa aku bawak kereta ayah tu, aku boleh langgar tiang la pulak. Damn boi. I am screwed la babi. Haha. Bumper depan kereta almost nak tanggal. Memang akan tanggal je kalau aku kopak lagi sikit. Cuak gila nak balik rumah. Tapi bila sampai rumah, ayah relax je

"Takpe la. Ganti baru je."

Sebenarnya, aku memang da dapat agak apa yang ayah akan cakap sebab ayah memang cool sikit. Mak je la bebel lepas tu. Hahahahaha.

Happy birthday ayah!

Selamat hari tua!

Muah ciked. Love you. :3

Hehe

p/s
Sekarang nak diet balik. Tapi ada kek. Emm.


3 comments:

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)