Nuffnang

Thursday, 26 November 2015

Date #172

hari tu aku pi date. ye date. setelah sekian lama single, akhirnya gua pergi date. tapi sebenarnya tak berkapel pun kitorang. haha

kitorang pi date masa cuti midsem hari tu. kitorang jumpa kat NU Sentral untuk teman dia pergi Victoria Secret dulu sebelum melencong jejalan. Perghh. tu first time aku masuk kedai Victoria Secret. Selaluya aku layan video runway dorang kat youtube je. part VS yang aku paling suka bila Taylor Swift buat persembahan dengan Fall Out Boy. Bila da kat dalam VS Outlet tu, aku tundukkan pandangan je sebab panties and bra berleluasa gila kat dalam kedai tu. haha.

lepas beli perfume dekat VS outlet, kitorang gerak ke Mid untuk tengok wayang. Hari tu layan naruto the movie kat sana. sebelum tu , kitorang makan KFC kat sana. haha. perghh. gila la , makan ayam goreng dengan insan tersayang. ecececece. tersayang la sangat padahal kitorang tak declare apa-apa pun. KAH KAH KAH. hari tu makan KFC Bucket. nampak la yang kitorang melantak macam apa je walaupun dua orang.

masa tengok wayang tu, sempat-sempat jugak aku bermanja sambil tengok wayang sambil lentok kepala kat bahu dia. kah kah kah. aku da terasa macam kucing da. manja berlebih. tapi date aku tak kisah, maka aku pun tak kisah la buat benda cenggitu.

by the way, kata ganti diri kitorang ialah sayang - abang. KAH KAH KAH. malu gua nak tulis kat sini sebenarnya.

even masa tengah date dekat public pun, kitorang still guna kata ganti diri sayang - abang tu and tak tukar kepada nama atau aku - kau. even tengah borak kat stesen ktm, tengah borak masa nak beli kfc, tengah borak nak beli tiket wayang, kata ganti nama diri tu tak pernah berubah selain dari sayang - abang tu.

Malam tu, lepak makan mamak sama-sama sebelum jejalan kat putrajaya sambil makan sengkuang calit. Dari Dataran Putrajaya ke Masjid Putra ke Petronas Precint 9 ke Masjid Besi. haha. dia ni jenis seriau orang bawak motor lelaju sebab dia pernah eksiden. aku pulak tak tahu yang dia pernah eksiden, jadi aku bawak la motor kat lane tiga. haha. lepas dia bagitahu yang dia trauma, aku pun bawak la motor dengan penuh sopan santun. baik kan aku?

perghh, puji diri sendiri. hHAHAHHAHAHAHAHA. apa-apa pun, setelah sekian lama gua tak ber date, akhirnya gua terasa hidup kembali. kah kah kah. kay la. tu je nak cerita pada kali ini. sekian terima kasih kerana membaca. hehe.

p/s
esok ada kelas and siapkan projek Jelutong Trail yang entah bila nak siap
jumaat takde kelas.
sabtu ni ada projek mega.
ahad ada test
isnin ada presentation and kena hantar report
isnin kena draft chapter 1 fyp
isnin last hantar take home test business.

bila aku nak bergembira ni?


5 comments:

  1. terasa hidup kembali hahaha.. sayang - abang? Hahaha

    ReplyDelete
  2. Amboii bersayang abang kat public. Nak jugakkk... Haha

    ReplyDelete
  3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)