Nuffnang

Wednesday, 2 September 2015

butthurt #157

tadi aku main twitter. macam biasa la. aku memang suka membuang masa dengan bermain twitter. tak buat benda lain padahal report berlambak lagi tak siap. barang nak masuk uni pun tak kemas lagi padahal minggu ni da nak masuk hostel da. tengah sok sek sok sek main twitter, tetiba Allah nak tunjukkan aku sesuatu.

aku sangat terkejut dekat twitter tadi. bebudak semua tengah borak benda apa yang aku nak tahu sangat selama ni. once aku dapat tahu , aku sangat-sangat terkejut. feeling nak marah, mengamuk dengan nak nangis tu da bercampur-campur. Sial betul.

pernah tak, kau nak tahu sangat pasal seseorang, tapi once kau dapat tahu pasal dia, kau terus benci dia sangat-sangat sampai kau rasa nak bunuh dia. sampai kau rasa yang dia tu manusia paling suck di dunia dan kau rasa dia tak layak jadi manusia pun.

aku pun tak tahu la apesal manusia macam kau ni suka menipu. You are the worst human ever yang pernah aku kenal.

Shahrizal Syazry. Anda boleh mati.


21 comments:

  1. feel the same way right now =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. kenapakah anda juga boleh rasa benda yang sama ni> sep sikit.

      Delete
  2. Replies
    1. hahahaha, aku bukanlah manusia yang penyabar. haihh. tolong usap dada aku please. haha

      Delete
  3. Marah bebenor kau Shark. Sabau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye., saya tengah marah yang amat

      Delete
  4. apakah yang telah dia lakukan kepada kamu? O.O

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yang dia lakukan pada saya? haha. dia telah mengkhianati kepercayaan yang saya berikan pada dia.

      Delete
  5. Bawa bertenang, harap semua akan baik2 nnti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nak bertenang. tak nak bertenang

      Delete
  6. Apa yg dia buat sampai awak marah?..apa2 pun sabar dan abaikan sahaja sidia tu.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada la cerita tu. nak bukak aib, terasa macam teruk sangat la pulak nanti

      Delete
  7. goes to your fucking mother bitch . muka buruk memang asyik kena tipu la . shame on you

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah. funny keyboard warrior.

      Delete
  8. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Tlp Aki Di 0852-9827-5599 atau KLIK DISINI PESUGIHAN AKI MAULANA Wassalam

    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)