Nuffnang

Friday, 7 October 2016

Happy Belated Birthday!!! #216


Happy besday to me!!!! I mean, happy belated besday. MUAHAHAHHAHA. Kek ni kak long aku yang buat. Sedapppp! Lagi la bertambah sedap bila kau seorang penggemar cekelat yang tegar lagi utama. Aku sambut besday tahun ni dengan family je. Lel, padahal sebelum ni tak pernah sambut pun sebab setiap kali besday aku, aku mesti ada kat uni. 

Tahun ni sambut sekali dengan kakak aku sebab besday kitorang dekat-dekat. Besday aku 3 Okt and besday kakak aku 4 Okt. Malam tu makan sedap la and makin tambun la aku since duduk rumah je. haha. Makan kek cekelat, makan sate, makan spageti hommade and memacam lagi la. 

Oh, tak lupa jugak! Shout out to @Asyraf Crescent yang also has same tarikh besday as me! Yeayyy hip hip hooray! Sangat la tak sangka ada jugak blogger yang share tarikh besday dengan aku. Nanti kita makan kek sama sama kay. Haha.

Thanks pada mereka yang wish besday gua di twitter, wattpad dan juga facebook. Facebook tak ramai yang tahu sebab aku hide tarikh besday aku. Haha. Ramai yang wish dekat twitter je la and ada a few siap nyanyi *rolling eyes* dekat whatsapp! Muahahahaha. Gua blushing-blushing bhai bila ada orang nyanyi untuk gua.

Kau tak blushing kalau orang hantar voice note pada lu sambil nyanyi lagu Happy Besday? Fuh, gua pun melting babe. Koh koh koh. Gua akhir-akhir ni memang malas nak update belog. Da la duk rumah tak buat apa, pastu malas pulak update blog. Hahahhahahah. Kau memang la double triple anjeng pemalas. Emm emm, nanti ada la tu aku update bebila. :P

Selamat berjumpa lagi. Babai!



p/s
siapa nak pi sunway lagoon nanti roger gua kay :P




7 comments:

  1. selamat ulang tahun ke-23 encik shark!

    ReplyDelete
  2. happy bday sharky , semoga panjang umur n murah rezeki amin :) <3 <3

    ReplyDelete
  3. woot woot happy birthday Sharky...

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Sharky !
    Happy convo !

    ReplyDelete
  5. wow! our birthday just one day apart! omg! haha

    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)