Nuffnang

Sunday, 4 October 2015

Selamat hari jadi Sharky!! #164

2 Oktober 2015 / Jumaat

aku pergi PKU dekat uni aku sebab aku syak aku sakit. sakit kepala pun ye jugak,oh PKU tu Pusat Kesihatan Universiti. masuk bilik doktor, doktor cek sana sini,

"awak sakit *&%$##%YU* saya kasi cuti 10 hari. 2 hb ni sampai 11 hb."

aku da nganga.

"awak kena kuarantin."

3 Oktober 2015 / Sabtu

*di tempat kuarantin*

*fon ringing*

aku angkat call. "hello?"

"happy besday to you... happy besday to you....happy besday to you... happy besday to youuuuuuu"

aku da sengih-sengih. pastu gelak sikit. "heyy, thanks la call." pastu sengih lagi.

kalau tahun lepas, aku sambut hari jadi dengan status kapel, tahun ni sambut hari jadi dengan status single. by the way, yang call tu,,, thanks la yo! haha. you made my day la.

p/s
hadiah hari jadi terbaik bila kena kuarantin dan terbaring macam mayat hidup




7 comments:

  1. Hahahaha... kna campak.... slamat hati lahir.... :)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Shark...birthday kita sama...hahaha...and get well soon...

    ReplyDelete
  3. kau sakit apa doh sharky??? swine flu ke? btw, happy belated birthday~~~~~

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday Encik Sharky. Hehe datang la tempat aku lagi bila dah sihat nanti. :P

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday Shark...semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  6. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Tlp Aki Di 0852-9827-5599 atau KLIK DISINI PESUGIHAN AKI MAULANA Wassalam

    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)