Nuffnang

Sunday, 22 May 2016

FYP #200

25 Mei 2016 ni aku akan present FYP aku! Fuhh, akhirnya, setelah 4 tahun belajar dengan penuh gigih, masuk itu ini, esaimen sana sini, trip sana sini, akhirnya, aku akan present FYP, pastu final exam lagi 3 minggu, lepas tu Insya Allah grad this oktober.

masuk asasi and da lepak kat universiti since 2011 and finally this 2016, kau akan grad. sekejap je kan masa berlalu? Sekejap je da masuk final year and sekejap je da nak habis belajar. Awek pun tak sempat nak carik :P

Apa-apa pun, doakan aku selamat present this week! Semoga tak banyak la kena tembak nanti. KAH KAH KAH. aku da boleh kira tahap kemalasan level sloth ni kalau melibatkan writing and fikir idea nak tambah apa-apa.

nanti lepas da habis FYP and final exam, aku akan fokus kembali pada penulisan aku. Wiiiii. Kali ni baru betul-betul boleh fokus and boleh buat duit beriban banyak. :P haha. semangat pulak nak buat duit.

by the way, senin next week, akan ada budak asasi baru masuk kat universiti aku. ehem *clearkan anak tekak* nak cuci mata la nanti. BWAHAHAHHAHAHAHAH. puasa pun da nak dekat, nanti kalau ada rezeki, jom la kita berbuka puasa sama-sama! openly invited to everyone!

p/s
tak sabar nak puasa! tak sabar nak raya! 4 June 2016 ni, aku ke Genting lagi. Ada 2 showcasse nak kena cover! Thanks Resorts World Genting invite pergi sana! hiks.

6 comments:

  1. amacam? ok x presentation? goodluck

    ReplyDelete
  2. good luck fyp!!! nak ikut pegi genting hahaha...

    ReplyDelete
  3. Bila cerita REMAJA chapter 19 nk keluar??

    ReplyDelete
  4. gudluck shark... fyp means final year project

    ReplyDelete
  5. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)