Nuffnang

Friday, 4 March 2016

Tired #192

aku rasa aku dengan kengkawan coursemate aku da sampai limit da untuk semester 8 ni walaupun tak sampai 2 minggu start kelas. semalam masa makan malam dengan kengkawan aku pun dekat tempat, namanya Padang, semua tersengguk-sengguk plus mata merah gila.

masuk bilik, solat terus crash bantal and katil.

tidur tak ingat dunia. still esok coursemate aku ada Tournament Paintball nak kena hadap. haha. aku jadi tukang sorak je bila dorang main nanti. batchmate aku ni yang bagusnya, sebelum ni dorang da pernah masuk Liga Paintball Kebangsaan, so, ni yang acah-acah nak tunjuk skill lagi. junior aku pun ada hantar satu team untuk tournament paintball ni. aku ucapkan goodluck buat depa. keh keh keh.

apa yang aku nak buat sekarang ialah tidur dan tidur dan tidur walaupun esaimen undang-undang plus heritage berlambak gila nak mati. kah kah kah. ahad la nanti aku siapkan. tu pun kalau rajin. HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA. korang wish aku goodluck please untuk hadap lagi baki 12 minggu ni. haha.

aku chow dulu. nak kena pi somewhere kejap nak settle something. hiks. tata korang. semoga semuanya sihat belaka.

p/s
minggu ni je da berapa kali jari aku berbalut sebab luka yang aku sendiri tak tahu datang dari mana. aku kena cakar dengan hantu ke apa? haha.

4 comments:

  1. hahaha busy sungguh skang...good luck utk minggu minggu mendatang...luka sendiri???ayo kene hisap dgn makhluk halus kah???hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAH KAH KAH. perghhh dasat tu kalau kena hisap dengan makhluk halus.

      Delete
  2. post benar-benar bermaklumat. Terima kasih kerana berkongsi. Terus menulis dan berkongsi dengan kami . Menjangkakan jawatan lebih bermaklumat dan menunggu untuk itu. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)