Nuffnang

Thursday, 10 December 2015

Game 3 fakta [iii] #177

aku da bosan ni. haha. jom main game 3 fakta sekali lagi. seperti biasa, kalau korang da pernah main kat entry entry sebelum ni, 2 fakta dari 3 fakta yang aku nyatakan nanti ialah betul meanwhile baki 1 fakta ialah salah. so, basically, korang kena teka, 2 fakta mana yang betul and 1 fakta mana yang salah?

here we go!!! *apesal kau teruja gila ni setan? kau kena sampuk ke apa?*

1) Once, aku pernah tertelan biji koko. Ye. tertelan biji koko! Siapa tak tahu biji koko tu cemana, korang semua boleh google kay.

2) Aku pernah gagal untuk subjek Fizik, Kimia, Bio and Matematik Tambahan masa aku tingkatan 4 dan 5. sobs. sedih :(

3) Aku pernah kencing tepi jalan. KAH KAH KAH. 

there you go. hahaha. game 3 fakta. siapa yang bosan macam aku sekarang ni, korang boleh la main game ni. by the way, game ni korang semua boleh mainkan bersama kawan-kawan korang di kala waktu bosan atau waktu tengah picnic ke apa ke. for sure, korang akan lebih kenal and lebih paham kawan korang. :) kau rasa kau da kenal kawan kau? wait until they reveal their 3 secret :3

emm, tu je la aku nak taip untuk entry kali ni. sebenarnya, aku nak taip pasal sukan, tapi da malam sangat la pulak. nak taip panjang pun da tak semangat :3 so, korang rasa, antara 3 fakta kat atas tu, 2 fakta mana yang betul? and fakta mana yang salah? keh keh keh.

terima kasih kerana membaca!

selamat malam. siapa tak main game ni, dia bakal kena rasuk :3

p/s
kau tahu tak sekarang kecoh kat twitter pasal imam gay yang jadi curator kat twt lgbt? haha. heboh gila babeng. barangsiapa yang tidak open minded, nescaya dia melatah :3



10 comments:

  1. fakta no. 1dan tiga betul,fakta no.2 salah...

    ReplyDelete
  2. Ingin kembali pada Jun 2014 dan mengubah sejarah?? kenapa? sejarah apa? best sgt ke pegi korea?

    ReplyDelete
  3. 1 dan 2 betul, number 3 salah..

    ReplyDelete
  4. no. 2 salah sebab kau best student time zaman sekolah !

    ReplyDelete
  5. Hahah aku pon rasa semua betoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samelaa...hahaha sbb...malu nak kata..muahahh

      Delete
  6. huhhh mr sharky jemputlah jenguk blog anak anak junior

    ReplyDelete
  7. Mungkin number satu.number dua tak kot kau kan pandai.number tiga tue smua orang pernah.romen tepi jalan pon ada

    ReplyDelete
  8. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)