Nuffnang

Monday, 17 November 2014

Ultraman Live in Genting 2015 #116



pernah tengok Ultraman? apa Ultraman yang korang semua paling suka? Ultraman Taro? Ultraman Tiga? Ultraman Gaia? apa Ultraman zaman korang membesar? Ultraman masa zaman aku membesar ialah Ultraman Tiga and Ultraman Gaia.

masa zaman kanak-kanak aku, aku memang suka tengok Ultraman, lagi-lagi kalau ada comeback dari Ultramana lepas and lepas tu dorang berdua akan bergabung untuk lawan resaksa. heh, memang memorable betul la Ultraman ni. masa zaman kanak-kanak jugak la, aku dengan sepupu sepapat semua akan bertapa depan TV untuk tengok Ultraman kat TV3. tak pun, akan tengok CD Ultraman kat rumah sepupu kitorang sambil bergelak ketawa.

baru-baru ni, -,- tak la baru sangat. HAHAHAHAHAHAH. ada satu Press Conference kat Pavilion tantang Ultraman Live In Genting 2015. disebabkan nak mengenang memori punya pasal, jadi aku sorang-sorang heading ke Pavilion masa tu. bila aku sampai sana je, terus dapat mini Ultraman dari pihak Resorts World Genting. masa tu aku da. WOW! this is super awesome kot! thanks to Genting sebab kasi mini Ultraman yang sangat cool barabas ni!

tak lama lepas tu, ada mini show Ultraman lawan dengan resaksa dekat atas pentas which is ada Ultraman Zero, Ultraman Tiga and Ultraman Ginga. eventhough, aku da tinggal Ultraman ni very long time ago and sekarang pun umur aku da besar which is kalau aku tengok Ultraman lagi kat rumah, my emak will be like -,- very pelik and tanya

"kenapa kau tengok Ultraman lagi?"

tapi still masa tengok mini show Ultraman tu, aku sangat sangat teruja dan excited gila. dia punya adrenaline rush tengok Ultraman tu memang terasa habis. and even ada je orang orang yang lagi tua dari aku excited tengok mini show Ultraman lawan Resaksa bagai semua tu kat atas pentas.

jadi, kenapa tetiba ada mini show dekat depan Pavilion ni?

actually, Resorts World Genting bersama Tsuburaya Production akan memberikan show kepada anda, Ultraman Live in Genting 2015 !!!!

Show ini akan berlangsung di Genting International Showroom bermula dari 19 February 2015 sehingga 22 Mac 2015. harga tiket yang dijual pula ialah

VIP - RM88
PS1 - RM68
PS2 - RM48

kepada sesiapa pemegang Genting Rewards Card members, anda boleh dapat diskaun sebanyak 30% manakala kepada bukan pemegang Genting Rewards Card members, anda akan mendapat diskaun sebanyak 15%. segala bagai diskaun ini, anda hanya akan dapat kalau anda membeli tiket ini dengan kadar awal dan super pantas.

untuk membeli tiket Ultraman Live in Genting 2015, anda boleh layari

www.rwgenting.com

ataupun call

03 - 2718 1118

Ultraman show memang sangat seronok, sangat fun dan sangat entertaining, boleh bawak sepupu, keluarga, anak-anak, family, anak buah and even nak bawak kekasih pun boleh sebab Ultraman show ni sangat umum dan seronok! mgiht be korang akan cakap, alaaa, Ultraman je. macam kanak-kanak sangat je. HAHAHAHAHAHAH. jangan cakap macam tu selagi korang tak tengok show tu. even masa aku tengok mini show tu pun, jaw aku da boleh nak tertanggal kat bawah da sebab terlampau ohsem!

so, apa tunggu lagi. book your ticket dan jumpa anda di sana! aku sendiri teruja and tak sabar nak tengok show tu. heee.

p/s
sekejap je da nak hujung tahun. masa berlalu dengan pantas


13 comments:

  1. Novel kat mane novel novel kat mne???
    Lol

    ReplyDelete
  2. haha. novel tu nanti sat na. sabar dulu.

    ReplyDelete
  3. Ultraman dyna masa kecik!masa besar suke ultraman mebius!sebb hero dia boleh tahan cute jugak!hehehehe

    ReplyDelete
  4. HAHAHA aku tengok Ultraman Gaia. Siap tercrush kat member dia tu. Ultraman kaler purple tu ha.

    ReplyDelete
  5. Aku still layan yang terbaru ni.. Ginga Dengan Ginga S.. feat Victory.. Tapi Episode Pendek2 Laa Kali Ni.. Tak Faham Aku..

    ReplyDelete
  6. oh..patut la nak booking hotel ada dia masukkan tiket ultraman ni..ingatkan benda apa la...so kalau macam tu.boleh la kami book hotel tu

    ReplyDelete
  7. Nak tanye baby 6 month sesuai x nak bwk msuk show? Haahahah parent baby yg nak tgok actually :)

    ReplyDelete
  8. mac cuti sekolah ni akan ke sana tengok ultramen dengan anak2.

    tiket untuk yang 1tahun ke atas kena bayar.

    www.rinaprettyhealthy.com

    ReplyDelete
  9. mac cuti sekolah ni akan ke sana tengok ultramen dengan anak2.

    tiket untuk yang 1tahun ke atas kena bayar.

    www.rinaprettyhealthy.com

    ReplyDelete
  10. nak tanye, baby 8 bulan bole masuk dalam show ke?

    ReplyDelete
  11. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Tlp Aki Di 0852-9827-5599 atau KLIK DISINI PESUGIHAN AKI MAULANA Wassalam

    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)