Nuffnang

Thursday, 6 February 2014

Kuiz #75


what is your answer? heh. 

by the way, aku akhir-akhir ni asyik post je dekat blog. HAHAHAHAHAHAHAHA, nampak tak kebosanan aku tahap mega dekat kolej ni da macam apa je. -,- I'm from 2% tu. bangga siot! kbai. sharing your answer ye! dont forget to sharing your thoughts here . sama ada nak cerita atau komen atau tanya ke apa ke. anything :)


p/s
nama dia Nizar. comel. ada janggut. first year kot. budak Multimedia untuk satu program tu. well, nice dude :3 terasa macam , hai janggut. KAH KAH KAH

6 comments:

  1. Replies
    1. Of coz la 2. 98% can answer la actually..2% tu yg sengal abadi kalau calculate beria..LOL!

      Delete
  2. deee.. 2 lee..
    hhahaa, hahaha..

    ReplyDelete
  3. 2 kot sebab dia tulis Mr and Mrs Jonah went for a picnic ...

    :)

    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)