Nuffnang

Tuesday, 31 March 2015

Sakit #133

kak long masuk hospital. kena denggi. mintak-mintak semuanya okay. aku pun da dapat result darah dan ianya tidak memberansangkan. aku harap semuanya okay. kena bebel dengan doktor. -,-

sangat aca - awkward kat klinik tadi.

esok keje dan like sheriously, aku harap semuanya okay. aku ada lagi 13 minggu untuk intern dan aku tak sabar nak habiskan. ada banyak benda yang aku nak kejar bila habis intern ni.

doakan saya dan keluarga sihat selalu.

heh.

by the way, aku akan try update blog ni selalu. kalau rajin. aku kadang-kadang ada je idea nak tulis apa, tapi setakat terluah dalam kepala otak je la. nak realisasikan kepada blog amat lah payah macam nak kena terjun ke dalam gunung berapi la pulak.

haha.

hari ni tak tulis panjang. aku pun nak tulis sikit je. lain kali baru tulis panjang sikit. panjang sangat pun, lama-lama orang bosan nak baca. KAH KAH KAH. kalau tulis pendek, aku pun tak la amik masa nak update sangat.

k la. cukup mengarut. sehingga kita berjumpa lagi. adios amigos. tata. :)

p/s
sekarang ni hujan je kan? best! boleh main hujan banyak kali. like sheriously, entry kali ni very entah apa-apa. -,-




10 comments:

  1. Speedy recovery Shark.

    Aku tetiba rindu oranje. Sihat kah dia? Bilang padanya aku merindui nya. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, nanti aku cerita tentang oranje ye.

      Delete
  2. Replies
    1. ya. i hope everything will be okay.

      Delete
  3. Get well soon shark n sis..mkn ubat yek

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. apa kena mengena dengan lipas? haha

      Delete
  5. Cerpen lu bes. Tp watak haikal gler naif ;(.
    Stil wonder ap akn jd ble haikal igat ap hisha da buat kedia.. harap haikal ajak zahid pukol bdk tuh hahaha.... dari hanz

    ReplyDelete
  6. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Tlp Aki Di 0852-9827-5599 atau KLIK DISINI PESUGIHAN AKI MAULANA Wassalam

    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)