Nuffnang

Thursday, 15 May 2014

Buku kanak-kanak. Lucah Version #89


aku macam nganga mulut jugak la bila dapat and tengok benda alah cebisan muka surat buku cerita kanak-kanak. my rahang was like da nak dekat sampai lantai -,- like seriously dude. :O  ada jugak ke buku kanak-kanak lucah version 18 sx macam ni? and ada pulak mak pak yang belikan anak-anak dia buku macam ni. adakah kanak-kanak sudah terlebih advance? -,-

p/s
da tengok Godzilla / Gojila / Gojira. -,- funny story actually. dan sakit kepala

7 comments:

  1. mna kau dapat buku cenggini ni shark..? menakutkan buku pun..

    ReplyDelete
  2. gojira? x sempat nak tengok semalam. apa yg kelakar? monster tu ke?

    susah sekarang ni.. macam2 serangan pemikiran ada. dari setua2 manusia sampai la ke semuda2 budak kecik.

    ReplyDelete
  3. shark.. aku nak tgk page 8 plak... die citer ape. hak hak hak...

    ReplyDelete
  4. Buku ni bkn 18sx, tp more to pengajaran. Awal2nye, parent bdk tu bgado n bdk tu dabaikn. At the same time, pakcik die tu mrapatkn diri dgn die, then amek kesempatan atas innocent bdk tu as well as dahagakn kasih sayang sorg laki (ayah) die la. So bdk tu tjebak dgn gay. Then kat sekolah, bdk tu kne keji, kwn2 pggl die gay, faggot, yg mna mbuatkn die stress n jmpe counselor. Counselor pon then bwat meeting dgn parents bdk tu n set thing straight

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ble isu parents tu dah selesai, counselor n bdk tu confront pakcik die, n pakcik die mtk maaf atas amek ksempatan kat bdk tu. Then they live happily ever after~

      Delete
    2. So buku ni bkn 18sx, tp more to psikologi, yg mana gay ni bleh sbb confuse rasa nak attention lelaki (ayah) dgn cinta or nafsu dgn laki

      Delete
  5. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Tlp Aki Di 0852-9827-5599 atau KLIK DISINI PESUGIHAN AKI MAULANA Wassalam

    ReplyDelete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)