Nuffnang

Wednesday, 10 April 2013

keek #2

memang fenomena sekarang ialah Keek. oh dan juga wechat. malas aku nak cakap pasal wechat sebab aku takde benda alah tu, so cut it off. aku tak nak pun cakap pasal wechat.

apa yang aku nak borak pasal malam ni ialah Keek. Keek. aku tak tahu la benda alah ni baru nak up ke apa macam budak yang main buli-buli belasah budak yang sekarang tengah kecoh dekat facebook dan jugak twitter. tapi memang jelas lagi suluh penuh dengan lampu spotlight stadium , sekarang Keek tengah up gila babeng la.

kenapa aku cakap macam tu?

sebab nak pergi pasar, pergi Keek sepam dulu.

nak pergi keje pun Keek sepam dua.

nak pergi berak pun , wat lek wat pis, kita Keek dulu.

okay, tak kisah la nak keek pun, tapi kalau kau keek, lepas tu kau cakap macam ni,

"okay, disebabkan tengah bosan kat tempat kerja, maka kita keek dulu. tapi tak tahu nak cakap apa. jadi, babai semua!"

bila aku yang tengok Keek budak tu, aku pun jadi terbengap sama. aku pun bangang pergi tengok sekali buat apa. tapi sumpah rasa terfaktab. jadi, motif kau nak Keek kalau kau takde benda nak cakap?

antara makhluk-makhluk bodoh ber keek ialah, pertama yang tadi, yang tak tahu nak cakap apa, tapi nak Keek juga. dumb blonde. sesuai sangat la tu. antara ciri-ciri cam bangang nak kena baling batu yang tak pandai nak Keek ni ialah manusia seperti ini

"hai!! saya Keek lintas langsung dari rumah. saya tinggal di Jalan Haji Taib. rumah saya sekarang kosong tidak berorang. bla bla bla."

one word I give to that human la,

MORON

kau pergi bagitahu manusia sejagat kat pelosok dunia ni yang kau tengah tinggal sorang-sorang dan rumah kau kat mana. bagi aku, kau ada la beberapa tujuan jelas sebenarnya disebalik Keek kau tu.

1) meh la datang sini, datang la rumah i, kita memantat nak? rumah i kosong. jom kita berogol-rogolan. jom la, jom la

2) hai semua orang, rumah i kosong, siapa perlukan bohjan, meh la datang rumah i, i bagi free lagi. tapi kondom uolls kena sediakan la. i sedia nak gang bang.

3) hai penculik dan pembunuh yang bosan tak tahu nak buat apa. meh datang rumah i kat jalan haji taib. i sedia diculik dan dibunuh.

like seriously people. okay, this is just my imagination. sebab tu ayat aku nak kemain macam cibai. haha. aku bukan lah nak cakap Keek tu super dumb blonde tak bagus. ianya bagus sebab ianya boleh tingkatkan self confident kau untuk jadi dan bercakap tanpa malu-malu.

tapi tolong la jangan dedahkan diri kau kepada bahaya. kang nanti masuk berita takpun Metro, siap berhighlight lagi

ada budak mati kena rogol/dibunuh/whatsoever la.

pandai-pandai la pikir sendiri. once again, aku bukan cakap, keek tu benda tak elok, tapi tolong ber keek dengan berhemah kay. and plish, jangan la buat keek dengan gaya patah.

hahaha

like seriously, dengan keek la kau boleh usha jantan tu top ke bottom. straight ke gay. with Keek la kau boleh usha segala-galanya. memang la kat twitter, kemain nampak gagah, sekali da keek, alahai, kah kah kah, dengan keek la kau boleh tengok jantan-jantan gagah. kau nak imaginasi orgy dengan dorang pun boleh. =.='

pandai-pandai la kau pikir sendiri.  haha. terover pulak entry keek aku. kbai

p/s
hari ni hujan lebat. blerghh. nak mandi pun rasa malas. dan ye, entah bila aku nak start post cerpen aku tu ye?

4 comments:

  1. keek tu menda? sepak ka?

    ReplyDelete
  2. keek tu, keek la. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. ang google la. nanti ang jumpa la :)

      Delete

Kalau rasa entry ni best, boleh komen :)